Ademtherapie Veenendaal    

Praktijk voor adem- en ontspanningstherapie

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Ellen Roggeband- Docter

Van oorsprong ben ik Oefentherapeut Mensendieck, kennis en kunde opgedaan in praktijk, scholen en bedrijfsleven hebben mijn basis gevormd.

Geïnteresseerd geraakt in de impact die de ademhaling en spanning hebben op het totale functioneren als mens ben ik mij gaan verdiepen en specialiseren in Adem- en Ontspanningstherapie.

Sinds 2001 werk ik als gecertificeerde Adem- en Ontspanningstherapeut * volgens             Methode Van Dixhoorn. In 2004 startte ik de docentenopleiding bij Jan van Dixhoorn en vanaf 2007 ben ik als docent verbonden aan de opleiding voor deze methode in Amersfoort.

De behandelingen Ademtherapie vinden plaats in mijn praktijk aan huis, of wanneer dit de voorkeur verdient, op locatie bij u thuis. 

Naast patiëntenzorg in de praktijk consulteer ik bedrijven voor kortdurende individuele werkplektrajecten.                                                                                                              

Hierin staat de mens altijd centraal en zijn zowel ergonomie als adem-en ontspanning in het   zelf- management van werkgever èn werknemer aandachtsgebieden.

Ik sta vermeld in het kwaliteitsregister van de AOS, en ben lid van de VanDixhoornVereniging.

 


* Een gecertificeerde Adem- en Ontspanningstherapeut is een professional met een therapeutische, sociale of pedagogische achtergrond die de driejarige deeltijdopleiding voor Methode Van Dixhoorn voor Adem- en Ontspanningstherapie  heeft afgerond.