Ademtherapie Veenendaal    

Praktijk voor adem- en ontspanningstherapie

 


Brent  (22) klachten: angst en paniek met onverwerkte rouw

Vorig jaar zou ik iemand die mij ademtherapie had aanbevolen voor 'gek' verklaard hebben, nu weet ik wel beter, ik zal dat nooit meer zeggen. Ik ben van mijn klachten af, het gaat op alle fronten veel beter, op school, in relatie tot anderen, ik sta totaal anders in het leven. Ik heb ontdekt dat ik het overlijden van mijn vader dus niet verwerkt had en als ik nog eens merk dat klachten op de loer liggen weet ik nu wat ik moet doen. 

Het komt niet meer zover dat ik in paniek raak, ik weet mijn angst aan te pakken en voel me sterk!


Anne (45) klachten: slapeloosheid, onrust

Het is fijn dat ik nu inzicht heb in hoe ik anders kan omgaan met stress, ik was ongeorganiseerd in mijn taken en wilde te veel. Door de Ademtherapie heb ik stuur en rempedaal gekregen. Mijn nachtrust wordt veel minder verstoord en ik ben 's morgens echt fitter. 


Tiny ( 53) klachten: paniek

Mijn klachten waren zo heftig, ik durfde nergens meer alleen naartoe en viel gewoon op de grond, raakte weg. Er kwam bij onderzoeken niets uit. Ellen heeft mij met Ademtherapie laten voelen hoe ik mijn lichaamsreacties kan herkennen zodat ik steeds vroeger merk als iets niet goed voelt. Nu voel ik mij steeds zekerder, ik doe weer alleen boodschappen, kom weer uit mijn huis. Ik durf weer steeds meer, mijn wereld wordt steeds groter, geweldig.